Schatten gezocht! (m/v)

Voor VVV Inspiratiepunt Lochem zoeken we vrijwilligers die Lochem op de toeristische kaart willen zetten. Ben jij ook trots op ons mooie Lochem en zit je vol ideeën? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger help je 1 keer per week een dag of een dagdeel mee in het Inspiratiepunt om de toerist de weg te wijzen, toeristische tips te geven en Lochemse artikelen te verkopen.

Daarnaast help je met het ontwikkelen van leuke Lochemse uitstapjes. Samen met de rest van het team test je deze uitstapjes uit en zorgt ervoor dat er leuke routes van worden gemaakt. Je wordt hierbij ondersteund. 

Je maakt deel uit van het toeristische team van de gemeente Lochem. Dat houdt in dat je samen met de rest van het team meedenkt over verbeteringen en zichtbaarheid. 

Er is ook ruimte om je te ontwikkelen, we organiseren regelmatig workshops en interessante uitjes om onze kennis up-to-date te houden. 

Ieder met zijn eigen talent

We zoeken jou als je een vriendelijke, gastvrije en enthousiaste houding hebt. Natuurlijk heb je hart voor Lochem. En dan bedoelen we niet alleen het stadje Lochem, maar ook alle andere dorpen van de gemeente (mensen uit andere kernen zijn bijzonder welkom!). Daarnaast weet je veel van ons toerisme of ben je bereid om je dit eigen te maken. 
Om het team compleet te maken zoeken we allerlei talenten. Denk aan:

  • Mooie foto’s maken
  • Pakkende teksten schrijven
  • Het aantrekkelijk houden van de social media kanalen
  • Handige handjes voor klusjes of het maken van nieuwe dingen
  • Up-to-date houden van de evenementenkalender
  • Jongeren 
  • Marketingtalenten 
  • Creatieve geesten

Iets voor jou?

Denk je dat we jouw talenten goed kunnen gebruiken? Mail ons via info@vvvlochem.nl of bel ons op tel. 0573- 25 18 98 vrijblijvend voor meer informatie of om de sfeer te proeven. 
Graag leiden we je vrijblijvend rond in het nieuwe Inspiratiepunt voor meer informatie of om de sfeer te proeven. Normaal gesproken zou je bij ons binnen kunnen lopen maar vanwege de corona maatregelen gaat dat nog niet. Een afspraak maken via de mail of telefoon is nu nog even nodig.