Welkom in Lochem

Welkom in de gemeente Lochem
Gemeente Lochem, 11 dorpen en 1 stad. Verscholen in het voor de Achterhoek zo kenmerkende coulisselandschap herbergt de gemeente veel verrassingen. Mooie wandel- en fietspaden doorkruizen bossen, buurtschappen, weilanden en volgen oude waterwegen. Historische bezienswaardigheden, authentieke boerderijen, musea, moderne kunst en levendige dorpskernen wisselen elkaar af.

Gastvrijheid en plezier beleven staat hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren bewoners talloze evenementen. Van exposities, concerten, feesten, fiets- of wandeltochten, diners tot sportieve activiteiten.
Er is voor iedereen altijd wel wat te doen. Proef, beleef & geniet, want Lochem smaakt zeker naar meer!

Je vindt alle informatie op deze website en in onze VVV Inspiratiekrant. Heb je vragen, wil je iets bestellen of reserveren, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

VVV Inspiratiepunt Lochem

Kom je binnenkort naar Lochem? In het nieuwe VVV Inspiratiepunt kun je op een visuele en interactieve manier inspiratie opdoen over onze mooie gemeente Lochem en omgeving. Je vindt ons midden in het centrum van Lochem, Markt 2. Bekijk hier alvast een sfeerimpressie:

Beleef de regio

In het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland vind je de Achterhoek. De gemeente Lochem is gelegen in het Noord-westen van de Achterhoek! Ontdek de gemeente Lochem met zijn 11 dorpen en het stadje Lochem.

Karakteristiek voor de streek zijn de uitgestrekte weilanden met houtwallen - het zogenaamde coulisselandschap. Natuurliefhebbers zijn het er unaniem over eens: de Achterhoek is een van de mooiste regio's van Nederland! Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en neem al het moois in je op. 

Vakantie

In Lochem

Beleef de regio

In de buurt

  • Blijven slapen
  • Eten & Drinken
  • Fietsen & Wandelen
  • Zien & Doen